administrator forum wszystko utworzy, jak tylko znajdzie chwilę czasu : )
każda klasa dostanie swoje podforum i będziecie mogli tworzyć sobie tematy i pisać o czym tylko zapragniecie : )))
gratuluję wszystkim!
nie bójcie się, ta szkoła nie jest TAKA straszna (w bajki nie wierzcie, sami się przekonacie); poznacie tylu wspaniałych ludzi ! ła
skoro się podostawaliście, to mam pytanie organizacyjne.. czy ktoś z przyszłych pierwszaków poszukuje lokum? Poszukuje współlokatorki, jak coś to pisać proszę ; )
_________________ How can we dance
While our earth is turning?
How do we sleep
While our beds are burning?
stworzyłam klasę 'f/g' bo prawdopodobnie dopiero we wrześniu z tego co koleżanka mi mówiła będzie wiadomo która klasa to która, a fajnie byłoby się wcześniej zapoznać
_________________ 'Wszak życie nie mierzy się ilością oddechów, ale chwilami, które ten oddech zabierają.'
e tam odpadniecie, w tym roku progi nie są tak biedne jak w tamtym, także chwała wam no ale co sie dziwic jak wtedy ze 120 pt miało sie pole do każdej klasy prawie ^^ o czym teraz świadczy ilość spotkań w sierpniu wśród byłych klas 1
zgodzę się z przedmówczynią, osób cierpiących w wakacje na kompleks Prometeusza jest w zeszłorocznych klasach pierwszych dużo... w samej mojej klasie z 6 czy 7...
_________________ I trzeba być wielkim przyjacielem i mocnym przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę.
Hej,mam pytanie co do podręczników.Czy na początku roku będzie jakiś kiermasz czy teraz mam od kogoś je kupić
będzie kiermasz, trwa zwykle przez tydzień; tylko nie pamiętam czy w pierwszym czy drugim tygodniu września : ) ale szukać książek możesz już teraz, nie zawsze na kiermaszu znajdziesz to, czego potrzebujesz : )